RAVINTOVALMENNUS… RAVINTOVALMENTAJA, MISTÄ TÄSSÄ ON KYSYMYS?

HARVA TIETÄÄ MITÄ TARKOITETAAN RAVINTOVALMENTAJALLA TAI RAVINTOVALMENNUKSELLA.

RAVINTOVALMENTAJA ON RAVITSEMUKSEN PERSONAL TRAINER. RAVINTOVALMENNUKSELLA SAADAAN KOKONAISVALTAINEN MUUTOS KOHTI TERVEELLISEMPIÄ RUOKAILUTOTTUMUKSIA EDETEN PIENIN ASKELIN. JOS ELÄMÄNTAVOISSA ON PALJON MUUTETTAVAA, ON SILLOIN HYVÄ TEHDÄ VAIN 2-3 MUUTOSTA KERRALLAAN. ELÄMÄNTAPAMUUTOKSESSA ONNISTUT VARMEMMIN RAVINTOVALMENTAJAN AVULLA.

VALMENNUKSESSA TEHDÄÄN LAAJA RAVINTO-ANALYYSI RUOKAPÄIVÄKIRJASI POHJALTA JA LÄHDETÄÄN SIITÄ PIENIN ASKELIN KORJAAMAAN RUOKAVALIOTASI. RAVINTOVALMENNUS EI OLE MIKÄÄN TAIKATEMPPU EIKÄ SIINÄ NOUDATETA MITÄÄN NÄLKÄKUUREJA. RAVINTOVALMENNUS EI OLE DIEETTI VAAN SIINÄ MUOKATAAN SINULLE SOPIVA RUOKAVALIO OTTAEN HUOMIOON TERVEYDENTILASI JA TAVOITTEESI.

MITÄ VALMENNUKSEN HINTAAN SISÄLTYY?

SIIHEN SISÄLTYY ALKUTAPAAMINEN, JOLLOIN KARTOITETAAN LÄHTÖTILANTEESI RUOKAILUN JA LIIKUNNAN SUHTEEN. SAAT OPASTUKSEN RUOKAPÄIVÄKIRJAN TÄYTTÖÖN, JOKA KÄYDÄÄN LÄPI 1.VIIKON JÄLKEEN JA ALOITETAAN PIENTEN MUUTOSTEN TEKEMINEN SIIHEN. RUOKAVALION SEURANTA JA KORJAUKSET KOKO JAKSON AJAN, SEKÄ ONGELMAKOHTIIN PUUTTUMINEN. LIIKUNTASUUNNITELMA. VIIKOTTAINEN SÄHKÖPOSTI SEKÄ PUHELINTUKI. TAPAAMISTEN VÄLIAIKOIHIN SAAT TEHTÄVIÄ KOTIIN, JOIDEN AVULLA ONNISTUT MUUTOKSESSA PAREMMIN. RUOKAVALIOSSA OTETAAN HUOMIOON ALLERGIAT JA MAHDOLLISET SAIRAUDET, RUOKAVALIO SUUNNITELLAAN YKSILÖLLISESTI JA JUURI SINULLE SOPIVAKSI.

ELÄMÄNTAPAMUUTOS 3KK

HINTA: 179€/KK

-SIS. 6 TAPAAMISTA VALMENTAJAN KANSSA n.1h. TAPAAMISET RÄÄTÄLÖIDÄÄN TARPEESI/TOIVEITTESI MUKAAN ESIM. KESKUSTELUA RAVITSEMUKSESTA, KÄYDÄÄN LENKILLÄ, KAUPASSA KÄYNTI YM.

ELÄMÄNTAPAMUUTOS 6KK

139€/KK

-SIS. 10 TAPAAMISTA VALMENTAJAN KANSSA n.1h. TAPAAMISET RÄÄTÄLÖIDÄÄN TARPEESI/TOIVEITTESI MUKAAN ESIM. KESKUSTELUA RAVITSEMUKSESTA, KÄYDÄÄN LENKILLÄ, KAUPASSA KÄYNTI YM.

RUOKAVALIO

VOIT OSTAA MYÖS PELKÄN RUOKAVALION, JOKA SISÄLTÄÄ MYÖS ANALYYSIN NYKYISESTÄ RUOKAVALIOSTA, JOS ET KAIPAA VALMENNUSTA. RUOKAVALIO SUUNNITELLAAN SINULLE JA RAKENNETAAN MIELTYMYSTESI POHJALTA.

NYKYÄÄN OMASTA TERVEYDESTÄ JA RUOKAVALIOSTA OLLAAAN ENTISTÄ ENEMMÄN KIINNOSTUNEEMPIA JA NS. ELINTAPASAIRAUKSIIN SAIRASTUNEET HARMITTELEVAT SITÄ, KUN EIVÄT OLE TEHNEET ELÄMÄNTAPAMUUTOSTA JO SILLOIN, KUN VIELÄ OLIVAT TERVEITÄ. PAINONPUDOTUSKIN OLISI OLLUT HELPOMPAA SILLOIN, KUN ELIMISTÖ TOIMII VIELÄ NORMAALISTI. MUTTA PAREMPI MYÖHÄÄN KUIN EI MILLOINKAAN, NYT ON OIKEA AIKA MUUTOKSELLE!

RUOKAVALION HINTA SISÄLTÄÄ ALKUKARTOITUKSEN, RUOKAPÄIVÄKIRJAN, RUOKAVALION KORJAUKSET JA HENKILÖKOHTAISEN TAPAAMISEN SEKÄ KORJATUN RUOKAVALION LÄPIKÄYMISEN.

RUOKAVALION HINTA ON 159€

RUOKAVALION VOI TILATA MYÖS ETÄPALVELUNA, JOKA ON SISÄLLÖLTÄÄN MUUTEN SAMA, MUTTA YHTEYDENPITO TAPAHTUU PUHELIMELLA TAI S-POSTILLA. RUOKAVALION VOIT TILATA S-POSTILLA: holmstrom.marianne@gmail.com

TULOSSA RYHMÄVALMENNUSTA KEVÄÄLLÄ… SUUNNITTEILLA ON,

”ENTISTEN NUORTEN” -ELÄMÄNTAPA REMONTTI.

JOS RYHMÄÄN OSALLISTUMINEN KIINNOSTAA, VOIT LAITTAA S-POSTIA: holmstrom.marianne@gmail.com

Image