Kynsisienen hoito Pact fototerapialla

Kynsisieni on hyvin yleinen vaiva, mutta sitä ei kannata piilotella eikä hävetä, vaan silloin pitää varata aika ammattilaiselle, niin saadaan apu tähän vaivaan. Ota yhteyttä, niin kerron hoito vaihtoehdoista ja katsotaan mikä sopii sinulle.
 

PACT Fototerapia kynsisienen poistoon

Kyn­si­sieni voi­daan nyt poistaa kivut­to­masti uudella PACT® foto­te­rapia mene­tel­mällä. Tämä Sak­sassa kehi­tetty tehokas mene­telmä perustuu mit­ta­vaan tut­ki­mus­työhön ja satoihin tes­ti­tu­lok­siin. PACT® mene­tel­mällä sie­ni­so­lukko her­kis­te­tään PACT®MED lait­teen valolle joka tappaa bak­teerit ja siten tuhoaa koko sie­ni­so­lukon. Lait­teessa käy­te­tään erit­täin kapeaa valon aal­lon­pi­tuutta jol­loin se saa­daan riit­tävän voi­mak­kaaksi ilman läm­pö­vai­ku­tusta.

 

PACT FOTOTERAPIA

PACT Fungal Nail Therapy:

PACT edustaa fotodynaamista antimikrobihoitoa. Tällä menetelmällä bakteerit, virukset ja sienet voidaan tappaa kynsistä erittäin tehokkaasti. Toimenpide on nopea, täysin kivuton ja ilman haittavaikutuksia.

Hoidossa käytettävä PACT® geeli on kehitetty toimimaan yhdessä PACT®MED laitteen kanssa. Geeli reagoi laitteen valoon ( ei laser ) tuhoten kynsisienen asteittain kokonaan. Jo kuukauden kuluttua tulokset ovat selvästi nähtävissä. Mikro-organismit värjätään väriaineella, joka on ihmiselle vaaratonta. Ei kontraindikaatioita.

PACT Nail Fungus geelin herkkyys tietylle valon aallonpituudelle tekee kynsisienen herkäksi valolle jolloin se voidaan tuhota PACT®MED laitteen avulla.

i284571214494830937. szw1280h1280

Pact kynsisienen hoito-ohjelma, kysy lisää!

 

Hoidon vaiheet


1. Kynnestä poistetaan infektoitunut osa kynsisaksilla ja viilaamalla.

2. PACT® geeliä levitetään koko kynnen alueelle ja annetaan vaikuttaa 10 min. Geeli tunkeutuu sienisolukkoon herkistäen sen PACT®MED laitteen valolle.

3. PACT®MED laitteella annetaan 9,5 min kestävä hoito kynnelle jolloin kynsisieni alkaa tuhoutua.
Hoito suoritetaan ensimmäisen viikon aikana kolme kertaa jonka jälkeen hoitoa jatketaan kerran kuukaudessa 3-6 kk:n ajan riippuen infektion vaikeudesta.

100% turvallinen menetelmä:
Tämä menetelmä on 100%:sesti turvallinen koska ainoastaan geeli sekä valo ovat kosketuksessa sienisoluihin. PACT® menetelmä ei aiheuta myöskään riskiä diabetespotilaalle.

 
 

PACT HOITOJEN HINNAT

PACT urea  -kynsisienen hoitovoide 45eur pkt (sis.voide, laastari ja viila.)

 

LAITEHOITOKERRAT:

1-2 KYNTTÄ  30EUR

3-5 KYNTTÄ  40EUR

6-10 KYNTTÄ  50EUR

JÄLKITARKASTUS 20 EUR

 

KYNSISIENEN SARJAHOITO:

1-2 KYNTTÄ    139EUR

3-5 KYNTTÄ    159EUR

6-10 KYNTTÄ  189EUR

SARJAHOITOHINNAT SIS. JALKAHOIDON,  3 LAITEHOITKERTAA ENSIMMÄISEN VIIKON AIKANA SEKÄ JÄLKITARKASTUKSEN.